Η top 10 λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους influencers του 2019

  • Δημοσιεύτηκε: 4 Ιανουαρίου, 2020 , από την V.I.M.

Στην κορυφή των πιο ακριβοπληρωμένων influencers για το 2019 βρίσκεται ο Cristiano Ronaldo, στη δεύτερη θέση ο Lionel Messi ενώ τρίτη έρχεται η Kendall Jenner, εκπλήσσοντας το κοινό της, καθώς πολλοί πίστευαν πως στη θέση της θα βρίσκεται η Kylie Jenner.

Η Kendall Jenner είναι η τρίτη πιο ακριβοπληρωμένη star στο Instagram, καθώς το εισόδημά της αγγίζει τα 15.9 εκατομμύρια δολάρια. Το μοντέλο βρίσκεται στη λίστα του Buzz Bingo με τους πιο πλούσιους influencers για το 2019.

Επιστρέφοντας στους δύο οικονομικά κυρίαρχους του Instagram μέσα στη χρονιά που φεύγει, ο Ronaldo κατάφερε να κερδίσει όπως φαίνεται, περισσότερα χρήματα στο Instagram από όσα του έδωσε η Γιουβέντους, καθώς εκτιμάται ότι κέρδισε μες στο 2019, 47.8 εκατομμύρια δολάρια, ενώ στη Γιουβέντους εισέπραξε 36.6 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Messi από την άλλη, κέρδισε 23.3 εκατομμύρια δολάρια ενώ μετά τη Jenner ακολουθούν οι David Beckam και Selena Gomez. Ο Beckam υπολογίζεται ότι έβγαλε 10.7 εκατομμύρια δολάρια από τις διαφημιστικές του αναρτήσεις ενώ η Gomez κατάφερε να προσθέσει 8 εκατομμύρια δολάρια στην περιουσία της μέσω του δημοφιλέστερου μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Την έκτη θέση στη λίστα κατέχει ο Neymar, ο οποίος έβγαλε 7.2 εκατομμύρια δολάρια από τις αναρτήσεις του, ενώ έβδομος είναι ο επίσης ποδοσφαιριστής, Zlatan Ibrahimović, ο οποίος κέρδισε 4 εκατομμύρια δολάρια.

Η Kylie Jenner κατάφερε μόνο με τρεις διαφημιστικές αναρτήσεις να βγάλει 3.8 εκατομμύρια δολάρια, κατακτώντας την όγδοη θέση ενώ την ένατη θέση κατέχει ο Ronaldinho με περίπου 2,6 εκατομμύρια δολάρια. Δέκατη στη λίστα βρίσκεται η Khloe Kardashian μετά τις δύο αδερφές της, Kylie και Kendall Jenner, η οποία εισέπραξε 1.2 εκατομμύρια δολάρια.