ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ – ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η V.I.M., η πρώτη εταιρεία Influencer Marketing σε Ελλάδα και Κύπρο, φέρνει οργανωμένα σε επαφή εταιρείες και κορυφαίους Influencers (άτομα που διαθέτουν πολύ δυνατά social media και ασκούν σημαντική επιρροή σε εκατομμύρια κόσμου), μέσω της πρώτης πλατφόρμας αναζήτησης Influencers για Ελλάδα και Κύπρο.

Η V.I.M. συνεργάζεται αποκλειστικά με Influencers που διατηρούν υψηλό engagement rate ώστε, σε συνδυασμό και με τα στατιστικά του προφίλ τους, να αποτελούν τις ιδανικές επιλογές για επιτυχημένες διαφημιστικές καμπάνιες.

Το παρόν και το μέλλον της διαφήμισης βρίσκεται στα social media και ειδικότερα στο Influencer Marketing, που αποτελεί τον πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών.

Η V.I.M. έρχεται να συνεισφέρει τα μέγιστα σε εταιρίες και Ιnfluencers με τις πολλαπλές υπηρεσίες της.

Αναζητήστε Influencers
TI EINAI

INFLUENCER MARKETING

 • Το Influencer Marketing αποτελεί μορφή marketing που εστιάζει σε συγκεκριμένους ανθρώπους-κλειδιά (influencers).
 • Οι Influencers, δηλαδή χρήστες των social media με μεγάλο αριθμό θαυμαστών και ακολούθων (followers), είναι άτομα τα οποία έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν τις αγοραστικές συνήθειες άλλων ατόμων.
 • Το Influencer Marketing αποσκοπεί στην αξιοποίηση του πιστού αγοραστικού κοινού που έχει «χτίσει» ένας Influencer και πετυχαίνει τους στόχους των εταιρειών που το χρησιμοποιούν, τόσο σε brand awareness, όσο και σε πωλήσεις.
 • Συνεργαζόμενοι με εταιρείες, οι Influencers ανεβάζουν τακτικά ποιοτικό περιεχόμενο (π.χ. αναρτήσεις, φωτογραφίες, βίντεο), με απώτερο στόχο να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των followers και να μπορέσουν έτσι να τους προωθήσουν εύκολα και αποτελεσματικά προϊόντα και υπηρεσίες.
 • Η επιτυχία του Influencer Marketing βασίζεται στο γεγονός ότι οι Influencers “θεωρούνται αυθεντική και αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης” (telegraph.com) και επομένως είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος προώθησης για κάθε brand.
 • Αξιοσημείωτο είναι πως το Influencer Marketing μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από μικρού μεγέθους εταιρείες, όσο και από εταιρείες κολοσσούς.
 • Βασιλιά του marketing, πλέον, αποτελεί το Influencer Marketing, με το Instagram να κυριαρχεί, καθώς η δύναμη της εικόνας είναι τεράστια.
ΓΙΑΤΙ

INFLUENCER MARKETING

 • Το παραδοσιακό μάρκετινγκ έχει φθίνουσα πορεία και αποτελέσματα, καθώς οι κλασικές διαφημίσεις περνούν σε μεγάλο βαθμό, πλέον, απαρατήρητες. Αντίθετα, το Influencer Marketing αξιοποιεί μία ήδη εδραιωμένη αγοραστική κοινότητα, αυτή που έχει χτίσει ένας Influencer, με αποτέλεσμα η τελική καμπάνια να έχει καλύτερη απόδοση στο λιγότερο δυνατό χρόνο.
 • Οι Influencers σήμερα ασκούν μεγάλη επίδραση στο κοινό. Έχουν κατορθώσει να αναπτύξουν μαζί του μία ειλικρινή επικοινωνία, παρέχοντας ποιοτικό περιεχόμενο σε σταθερή συχνότητα. Με την παραπάνω τακτική, κατάφεραν σταδιακά να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των followers, ώστε τελικά να μπορέσουν να τους προωθήσουν εύκολα, στοχευμένα και αποτελεσματικά προϊόντα και υπηρεσίες.
 • Εκτόξευση του ROI: Πρόσφατη έρευνα (Burst Media) δείχνει πως, αξιοπιώντας σωστά έναν Influencer, οι επιχειρήσεις μπορούν να κερδίσουν $6,85 για κάθε $1 που ξοδεύουν στο Influencer Marketing!
 • Σύμφωνα με το Forbes, ένα 92% των καταναλωτών ακολουθεί πιστά κάποιον Influencer και τον εμπιστεύεται κατά 94% περισσότερο από ένα τηλεοπτικό σποτ ή κάποια άλλη μορφή marketing.
 • Στο εξωτερικό, περισσότερο από το 75% των εταιρειών χρησιμοποιούν το Influencer Marketing. Οι marketers που εφαρμόζουν lnfluencer Campaigns δηλώνουν σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80% πως πρόκειται αποδεδειγμένα για τις πιο αποτελεσματικές ενέργειες μάρκετινγκ, τόσο σε επίπεδο απήχησης, όσο και πωλήσεων. Μάλιστα, πιστεύουν ότι αποκτούν καλύτερους πελάτες μέσω του Influencer Marketing.
 • Εθισμένοι με τα Social Media οι Έλληνες: 99% των νέων 18-36 ετών χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για αγορές, διασκέδαση και ενημέρωση (Pew Research Center). Το ποσοστό των Ελλήνων με υψηλή μόρφωση που χρησιμοποιεί το διαδίκτυο ανέρχεται στο 95% (ΙΟΒΕ).

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

 • Δωρεάν χρήση της OnLine πλατφόρμας της V.I.M.

  Η πλατφόρμα μας αποτελεί τεράστιο εργαλείο ώστε να χτιστούν επιτυχημένες διαφημιστικές καμπάνιες:
  - Στοχευμένη αναζήτηση Influencers, με χρήση φίλτρων
  - Πρόσβαση σε χρήσιμα στατιστικά του προφίλ τους
  - Εύρεση των κατάλληλων Influencers, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε καμπάνιας
  - Αποφυγή σπατάλης πολύτιμου χρόνου, κόστους αναζήτησης και λάθος επιλογών

 • Ανάπτυξη και εφαρμογή influencer marketing campaigns

  Η V.I.M. αναλαμβάνει την εξ' ολοκλήρου:
  - Εύρεση των κατάλληλων Influencers για την καμπάνια σας
  - Επικοινωνία & διαπραγμάτευση μαζί τους
  - Ανάπτυξη και εφαρμογή Influencer Marketing Campaigns (Consulting, Social Media Strategy, Planning).
  Χτίζουμε από το μηδέν για εσάς τις πιο αποτελεσματικές καμπάνιες, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της εταιρείας σας. Μπορούμε να εκτοξεύσουμε το brand awareness και τις πωλήσεις της επιχείρησής σας!!

 • Διαχείριση εταιρικών social media

  Διαχείριση εταιρικών social media

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ INFLUENCERS

 • Δωρεάν συμμετοχή στην Online πλατφόρμα της V.I.M.

  Συμμετοχή χωρίς κανένα κόστος στην πρώτη online πλατφόρμα που σας φέρνει οργανωμένα σε επαφή με τις μεγαλύτερες εταιρείες, μέσω της αποκλειστικής συνεργασίας με τη V.I.M.

 • Εκμετάλλευση της δυναμικής των Social Media

  Δυνατότητα για πρώτη φορά, σε υψηλό επίπεδο στην Ελλάδα, να εκμεταλλευτείτε τη δυναμική σας στα social media, να κερδίσετε τη συμμετοχή σας σε καμπάνιες εταιρειών, ακόμη και να φτάσετε στο επίπεδο του brand ambassador εταιρειών (πρόσωπο εταιρείας)

 • Πολλαπλά οφέλη

  - Συμμετοχή σε διαφημιστικές καμπάνιες μεγάλων εταιρειών
  - Έσοδα
  - Αύξηση αναγνωρισιμότητας, δυναμικής προφίλ & followers
  - Εκμετάλλευση της δυναμικής αυτής και στο επαγγελματικό κομμάτι του καθενός

 • Social Media Management

  Διαχείριση του προφίλ που διατηρείτε στα social media με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη & αύξηση της δυναμικής του, ώστε να χτίστεί ένα ελκυστικότερο προφίλ προς τις εταιρείες που θα συμβάλλει στην αύξηση των συνεργασιών

 • Influencer Marketing Training Kit

  - Personal Branding
  - Peak Performance Coaching
  - Mentoring on Demand
  - Influencer Marketing Bootcamp

 • Συμβουλευτικές & διαπραγματευτικές υπηρεσίες

  Συμβουλευτικές & διαπραγματευτικές υπηρεσίες

Φιλοσοφία

Οι οργανωμένες, στοχευμένες και αποτελεσματικές συνεργασίες εταιρειών με ποιοτικούς Influencers, που θα ικανοποιούν πλήρως και τα δύο μέρη. Το V.I.M. project καλύπτει μια μεγάλη ανάγκη στην ελληνική αγορά: Να χρησιμοποιηθεί το Influencer Marketing με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποτελέσει για τις εταιρείες, τον πιο άμεσο, σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο διαφήμισης, όπως συμβαίνει και στο εξωτερικό. Ας εκμεταλλευτούμε τις τεράστιες δυνατότητες που υπάρχουν κι ας μη μένουμε πίσω…

Αναζητήστε Influencers
 • Δωρεάν χρήση της online πλατφόρμας της VIM

 • Ανάπτυξη και εφαρμογή influencer marketing campaigns

 • Συνεργάσου με κορυφαίους Infuencers