Εταιρείες: Νέα & Ανακοινώσεις

10 Upcoming Trends In Influencer Marketing

Upcoming Trends In Influencer Marketing

Η top 10 λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους influencers του 2019

Στην κορυφή των πιο ακριβοπληρωμένων influencers για το 2019 βρίσκεται ο Cristiano Ronaldo, στη δεύτερη θέση ο Lionel Messi ενώ τρίτη έρχεται η Kendall Jenner, εκπλήσσοντας το κοινό της, καθώς πολλοί πίστευαν πως στη θέση της θα βρίσκεται η Kylie Jenner.

Γιατί να επιλέξεις influencer marketing για την επιχείρησή σου

Το influencer marketing έχει κερδίσει σημαντικό έδαφος μέσα σε λίγα χρόνια στον κόσμο του digital marketing και οι λόγοι είναι πολλοί.

Αύξηση στις αμοιβές των Infuencers

Οι έρευνες δείχνουν ότι το μέσο κόστος χορηγίας για μια φωτογραφία στο Instagram αυξήθηκε κατά 44% από το 2018 έως το 2019.

Instagram: Οι Έλληνες Influencers παγκόσμιοι πρωταθλητές

Σύμφωνα με έρευνα του HypeAuditor, οι Έλληνες influencers έχουν κατά μέσο όρο 5.17% ποσοστό απήχησης, το οποίο προκύπτει συνυπολογίζοντας τα like και τα σχόλια στις δημοσιεύσεις.

Athens #JobFestival 2019

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε πως η V.I.M. θα συμμετέχει στο Athens #JobFestival 2019, που διοργανώνει το Skywalker.gr, παρουσιάζοντας την ενότητα: "Είναι οι influencers επάγγελμα; Αν ναι, πώς μπορώ να γίνω;".

Πόσο χρεώνουν για τις υπηρεσίες τους οι Έλληνες Influencers

Οι παράγοντες που επηρεάζουν το ποσό της αμοιβής εξαρτάται φυσικά από την αναγνωρισιμότητα του influencers, τους followers που έχει, αν λειτουργεί αυτόνομα ή εκπροσωπεί κάποιο μεγάλο brand, και με το engagement του κοινού του.

VIP Influencer Marketing

Η V.I.M. είναι η πρώτη εταιρεία Influencer Marketing για Ελλάδα και Κύπρο και φέρνει οργανωμένα σε επαφή εταιρείες και κορυφαίους Influencers μέσω της πρώτης πλατφόρμας αναζήτησης Influencers για Ελλάδα και Κύπρο.